Politica confidentialitate

Politica de confidentialitate

Ne angajam sa va protejam datele personale atunci cand prelucram aceste date. Inainte de a ne trimite datele dumneavoastra personale, va incurajam sa cititi aceasta politica, care va va oferi informatii cu privire la modul in care societatea noastra proceseaza datele personale ca parte a procesului de furnizare a serviciilor noastre.

Ce date personale colectam si cum procesam datele dumneavoastra personale?

Societatea Comerciala “ADIX TECHNIK” S.R.L. cu sediul social in Oradea, Judetul Bihor, Strada Matei Corvin, nr.30, biroul 5, avand cod de identificare fiscala numarul 25191470, numar de inregistrare la ONRC Bihor J05/302/2009, reprezentata legal prin Laszlo Miklos Zoltan, avand functia de Administrator, este un furnizor de servicii de transport si servicii logistice („Servicii”). Entitatea pe care ati contactat-o este operatorul de date cu privire la datele personale primite si procesate in legatarura cu dumneavoastra, ca parte a furnizarii de Servicii catre dumneavoastra.

Cand contactati Societatea Comerciala “ADIX TECHNIK” S.R.L., vom procesa informatiile, inclusiv datele personale pe care ni le-ati dezvaluit sau detaliile privind expedierea, cum ar fi numele, prenumele, numarul de telefon, adresa postala sau adresa de e-mail. Va recomandam sa nu dezvaluti date personale sensibile, cum ar fi date care dezvaluie originea rasiala sau etnica, religia, apartenenta la sindicate, orientarea sexuala, starea de sanatate etc.

Societatea Comerciala “ADIX TECHNIK” S.R.L. poate, de asemenea, sa primeasca date personale despre dumneavoastra de la alti operatori de date in scopul furnizarii sau asistentei de catre Societatea Comerciala “ADIX TECHNIK” S.R.L. prin intermediul Serviciilor sau solicitari catre sau de la dumneavoastra ca beneficiar final al unui anumit Serviciu.

Societatea Comerciala “ADIX TECHNIK” S.R.L. va va prelucra datele personale in conformitate cu legislatia in vigoare. Retineti ca datele cu caracter personal pot fi prelucrate in baza unui temei juridic diferit, cum ar fi consimtamantul, contractul, obligatia legala, protejarea si urmarirea intereselor legitime, etc. Interesul legitim ar putea fi in scopuri legate de Serviciu/ de produs si scopuri de marketing.

In cazul in care, in circumstante exceptionale, furnizati catre Societatea Comerciala “ADIX TECHNIK” S.R.L. date cu caracter personal clasificate ca date personale sensibile, Societatea Comerciala “ADIX TECHNIK” S.R.L. este obligata sa proceseze aceste date cu caracter personal sensibile, numai in conformitate cu legislatia aplicabila, pentru care este necesar mai intai acordul dumneavoastra expres.

De ce colectam si procesam datele dumneavoastra personale?

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate in primul rand pentru a indeplini parteneriatul incheiat cu Societatea Comerciala “ADIX TECHNIK” S.R.L. sau cu clientul Societatea Comerciala “ADIX TECHNIK” S.R.L. sau cererea dumneavoastra, pentru a lua masuri pentru a va rezolva solicitarile dumneavoastra (de exemplu, atunci cand completati un formular de contract ca parte a unei inregistrari sau a unui sondaj) sau prin lege, sau dupa cum se poate impune de legile aplicabile, inclusiv legile aplicabile privind protectia datelor.

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate de catre Societatea Comerciala “ADIX TECHNIK” S.R.L. in urmatoarele scopuri:

– pentru indeplinirea obligatiilor legale care revin in sarcina Societatea Comerciala “ADIX TECHNIK” S.R.L. in contextul procesarii solicitarilor dumneavoastra formulate prin intermediul contului dvs. sau paginii de internet sau efectuarea verificarilor si formalitatilor aferente comenzii dvs. pe pagina de internet a Societatii Comerciale “ADIX TECHNIK” S.R.L;

– pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre societatea noastra si dumneavoastra, inclusiv in scopul executarii contractului de vanzare – cumparare, facturarii si distribuirii produselor, corespondentei cu dumneavoastra, recuperarii eventualelor creante, precum si protejarii oricarui interes legitim al societatii noastre, pe cale administrativa sau judiciara, cesiunii de creante catre terte parti, primirii si gestionarii solicitarilor dumneavoastra, precum si conformarii cu cerintele legale privind arhivarea;

– pentru activitati de marketing direct si publicitate pentru produsele ADIX TECHNIK sau ale partenerilor/ afiliatilor ADIX TECHNIK (e.g. oferte de produse) prin promovarea celor mai potrivite produse si servicii ale societatii noastre sau ale partenerilor/ afiliatilor noua, inclusiv prin transmiterea de catre noi a unor comunicari comerciale in acest scop. Acolo unde este cerut de lege, aveti posibilitatea de a va exprima consimtamantul expres cu privire la utilizarea datelor dumneavoastra in acest scop;

– in scopul determinarii si evaluarii intereselor si preferintelor dumneavoastra, utilizand mijloace automate si/ sau neautomate, in vederea generarii de oferte personalizate. Prin exprimarea consimtamantului dumneavoastra, la momentul bifarii casutei corespunzatoare din Termenii si conditiile site-ului,sunteti de acord ca ADIX TECHNIK sa utilizeze tehnici informatice care nu implica prezenta unui factor uman si care pot duce la producerea unor efecte juridice in relatia cu dumneavoastra sau care pot atrage anumite efecte cu un impact semnificativ in relatia cu dumneavoastra. Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop prezinta beneficiul de a va oferi un serviciu cat mai apropiat de nevoile si interesele dumneavoastra, dar si de a va sugera unele alegeri cu privire la produsele/serviciile ADIX TECHNIK;

– in scopul evaluarii gradului dumneavoastra de satisfactie cu privire la produsele/serviciile ADIX TECHNIK;

– in scopul unor analize statistice ce nu implica crearea de profiluri individuale.

Temeiul juridic al prelucrarilor

Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopurile de mai sus are la baza:

– obligatiile legale care incumba in sarcina ADIX TECHNIK ca urmare a dispozitiilor legale incidente

– incheierea, respectiv executarea contractului de vanzare – cumparare incheiat cu ADIX TECHNIK;

– interesul legitim al ADIX TECHNIK de a-si promova produsele si/sau serviciile;

– consimtamantul dumneavoastra in ce priveste activitatile de marketing/publicitate si alte prelucrari pentru care legislatia in domeniu prevede obligativitatea obtinerii consimtamantului.

In masura in care ati exprimat consimtamantul dumneavoastra cu privire la o anumite prelucrare, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment.

Pentru cat timp stocam datele dumneavoastra personale?

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile mentionate mai sus si in conformitate cu legislatia in vigoare, mai ales daca ati incheiat un contract cu ADIX TECHNIK sau ADIX TECHNIK a primit date personale despre dumneavoastra de la clientii cu care ati / au incheiat un contract.

Datele cu caracter personal sunt stocate in vederea prelucrarii lor pe durata necesara atingerii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus si ulterior potrivit cerintelor din politicile noastre interne si in conformitate cu cerintele legale.

Cu cine impartasim datele dumneavoastra personale?

Datele dumneavoastra personale pot fi partajate cu anumiti furnizori de servicii sau agenti si furnizori de servicii .

Orice furnizor tert utilizat de ADIX TECHNIK va fi obligat sa va proceseze datele dumneavoastra personale numai in conformitate cu instructiunile ADIX TECHNIK si sa pastreze o siguranta rezonabila a datelor dumeavoastra personale.

De asemenea, ADIX TECHNIK poate sa transmita datele dumneavoastra personale catre furnizori tert, cum ar fi transportatorii, pentru a va oferi Serviciile.

In anumite circumstante si in conformitate cu legislatia, ar putea fi necesara divulgarea datelor catre autoritati. Putem, de asemenea, dezvalui datele dumneavoastra personale pentru a ne stabili, exercita sau apara drepturile legale.

In cazul unei reorganizari sau al unei vanzari totale sau partiale a activitatii ADIX TECHNIK, divulgarea, daca este cazul, va avea loc in conformitate cu legislatia aplicabila periodic, care reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele dumneavoastra personale pot fi comunicate altor companii in grupul ADIX TECHNIK, daca este cazul. Astfel de companii din grup includ companii situate in tari din afara UE/SEE care nu pot asigura acelasi nivel de protectie a datelor ca si tarile din UE/SEE.

Inainte de transferul datelor dumneavoastra personale catre alte companii din grupul ADIX TECHNIK sau catre terte parti situate in afara UE/SEE, entitatea relevanta a ADIX TECHNIK . incheie un acord de transfer cu acest beneficiar pe baza clauzelor contractuale standard ale Comisiei Europene pentru a asigura un nivel adecvat de protectie a datelor in legatura cu astfel de transferuri in afara UE/SEE.

In contextul indeplinirii scopurilor de prelucrare, ADIX TECHNIK poate dezvalui datele astfel colectate catre partenerii sai contractuali, catre afiliatii sai, catre persoane imputernicite care prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pe seama ADIX TECHNIK ori catre autoritatile publice centrale/ locale, in urmatoarele cazuri:

– pentru administrarea, intretinerea, personalizarea si imbunatatirea acestei pagini de internet si a serviciilor derulate prin intermediul acestora;

– pentru indeplinirea unor obligatii contractuale de catre ADIX TECHNIK cum ar fi servicii de relationare cu clientii, de imprimare si trimitere facturi etc.;

– in situatiile in care aceasta dezvaluire ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati, obtinute ca urmare a participarii dumneavoastra la diverse jocuri sau concursuri cu caracter promotional, sau alte campanii promotionale organizate de catre ADIX TECHNIK ;

– in cazul unor campanii promotionale organizate de catre ADIX TECHNIK impreuna cu diversi parteneri contractuali sau afiliati ai ADIX TECHNIK ;

– pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;

– pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar/promotional, in conditiile si limitele prevazute de lege;

– atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege.

Cum va protejam drepturile?

Orice consimtamant pe care ni l-ati furnizat in timpul procesului poate fi retras in orice moment printr-un mesaj (a se vedea detaliile de contact de mai jos).

De asemenea, aveti drept de acces la datele personale procesate in legatura cu dumneavoastra, sub rezerva anumitor exceptii legale. In plus, puteti contesta colectarea si prelucrarea ulterioara a datelor dumnavoastra personale. In plus, aveti dreptul sa solicitati ca orice prelucrare sa fie ADIX TECHNIK face tot posibilul pentru a proteja datele cu caracter personal ale partenerilor sai. Avand in vedere introducerea Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR) incepand cu 25 mai 2018, va asiguram ca ADIX TECHNIK va respecta cu strictete toate regulile nou introduse iar datele confidentiale pentru procesarea datelor cu caracter personal pe care o puteti consulta oricand doriti.

ADIX TECHNIK va aplica in utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal masurile tehnice si organizatorice necesare in vederea asigurarii securitatii acestora, protejarii impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Ce inseamna date cu caracter personal?

Atunci cand contactati ADIX TECHNIK, are loc un schimb de informatii. Printre acestea, se pot afla si date cu caracter personal cum ar fi: nume, prenume, numere de telefon, adrese de e-mail, detalii de transport – adrese de colectare sau livrare.

ADIX TECHNIK doreste sa proceseze in continuare datele personale pentru a va transmite informatii legate de oferte de pret, stadiul unui transport, facturare sau orice alte informatii necesare bunului mers al parteneriatului dintre companiile noastre.

Pe cine trebuie sa contactati?

Daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile dumneavoastra sau daca aveti intrebari cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau despre prelucrarea datelor dumneavoastra personale, ne puteti contacta la:

Societatea Comerciala RC LEGAL INDUSTRIAL CONSULT S.R.L. – DPO pentru operatorul ADIX TECHNIK

e-mail: [email protected]

Tel: 0769591171

Reclamatii

Daca doriti sa depuneti o reclamatie legata de prelucrarea datelor dumneavoastra personale, ne puteti contacta prin e-mail, telefon sau scrisoare, dupa cum este indicat mai sus. De asemenea, puteti depune o reclamatie la agentia/autoritatea de supraveghere locala pentru protectia datelor.